«Діаменю» рецепт “Грибний розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
50 ккал
– 2 картоплини
– 2 цибулини
– 2-3 солоних огірків
– 1 морква
– 100 г сушених грибів
– 2 ст. перлової крупи
– 1 лавровий лист
– сіль на смак
Крок 1
Гриби замочую, варю, дістаю з бульйону, нарізаю. Окремо варю крупу. Цибулю дрібно нарізаю, по бажанню можна спасерувати, перекладаю в киплячий грибний бульйон
Крок 2
Картоплю нарізаю брусочками, моркву – кубиками або натираю на тертці, всипаю в суп, варю до напівготовності картоплі. Огірки натираю на великій тертці або нарізаю, проварюю у невеликій кількості води протягом 10 хвилин.
Крок 3
У суп додаю огірки, перловку, лавровий лист, сіль, варю близько 10 хвилин. Викладаю гриби, доводжу до кипіння, знімаю з вогню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…