«Діаменю» рецепт “Грибний суп з баклажанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
51 ккал
– 50 г сухих білих грибів або 200 г свіжих
– 2 баклажани
– 2 картоплини
– 2 цибулини
– по 1 пучку кінзи або кропу
– 2 ст. оливкової олії
– 2 л води
Крок 1
Замочую гриби на годину у теплій воді. Проціджую, промиваю та нарізаю соломкою. Повертаю нарізані гриби у настій. Ставлю на плиту та варю на малому вогні 20 хвилин. Свіжі гриби також відварюю 20 хвилин
Крок 2
Цибулю очищаю, дрібно нарізаю. Баклажани нарізаю невеликими кубиками. Цибулю та баклажани солю та запікаю в духовці при 200 градусах до рум’яної скоринки.
Крок 3
Картоплю нарізаю кубиками та варю в киплячому бульйоні 10 хвилин, додаю баклажани та цибулю, сіль та зелень. Варю ще 10 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…