«Діаменю» рецепт “Грибний суп із баклажанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
53 ккал
– 200 г свіжих або 50 г сухих білих грибів
– 2 баклажани
– 2 картоплини
– 2 цибулини
– 1 пучок кропу
– 2 ст. л. оливкової олії
– сіль на смак
Крок 1
Гриби мою, нарізаю невеликими шматочками. Сухі гриби замочую у 2 л теплої води на годину. Потім промиваю та нарізаю соломкою, заливаю водою, доводжу до кипіння і варю на малому вогні 20 хвилин.
Крок 2
Розігріваю духовку до 200 градусів. Цибулю очищаю та нарізаю кубиками. Баклажани – так само. Викладаю цибулю та баклажани на лист, застелений пергаментом, збризкую олією, солю. Запікаю до рум’яної скоринки протягом 20 хвилин.
Крок 3
Картоплю нарізаю кубиками та додаю в киплячий бульйон. Варю ще 10 хвилин. Овочі з духовки перекладаю в
бульйон, варю ще 10 хвилин. Додаю зелень, солю, знімаю з вогню та наполягаю близько 15 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…