«Діаменю» рецепт “Грибний суп із духовки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
144 ккал
– 1 курячих стегенець
– 300 г будь-яких свіжих грибів
– 1 цибулина
– 2 картоплини
– по 1 ст. зелені кропу та цибулі
– сіль та сметана – на смак
Крок 1
Стегенець варю у воді після її закипання протягом 5 хвилин. Воду зливаю, знімаю зі стегенця шкіру, заливаю свіжою водою, солю, варю протягом 20 хвилин після закипання.
Крок 2
Цибулину подрібнюю та обсмажую, додаю нарізані та гриби, солю. Готую під кришкою, доки не випарується половина рідини. Додаю сметану та тушу 5 хвилин.
Крок 3
М’ясо відокремлюю від кісток, кладу в казан чи горщики, додаю нарізану картоплю, гриби з цибулею, заливаю бульйоном і готую під кришкою в розігрітій духовці протягом години. При подачі посипаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…