«Діаменю» рецепт “Грибний суп із фаршем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
145 ккал
– 500 г печериць
– 300 г фаршу
– 3 картоплини
– 1 морква
– 1 солодкий перець
– 1 цибулина
– сіль, перець, зелень – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Овочі мою, чищу. Морква натираю на великій тертці, цибулину дрібно кришу. Злегка пасерую подрібнені овочі на олії. Печериці нарізаю пластинами, додаю до цибулі та моркви, продовжую обсмажувати.
Крок 2
Фарш також обсмажую, але окремо, солю, перчу. Картоплю очищаю та нарізаю кубиками. Поміщаю в киплячу воду і варю 5 хвилин, потім додаю обсмажені інгредієнти.
Крок 3
Варю 5 хвилин і додаю солодкий перець, нарізаний кубиками. Варю до готовності, солю, перчу. Перед подачею на стіл посипаю рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…