«Діаменю» рецепт “Грибний суп із нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
74 ккал
– 350 г білих грибів (можна заморожених)
– 200 г нуту
– 100 г шпинату
– 200 г топінамбура
– 250 г селери
– 1 цибулина
– 1 зубчик часнику
– 1 ч. л. порошку чебрецю
– 0,5 ст. склянки вершків
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Гриби відварюю у підсоленій воді 20 хвилин. Цибулю, топінамбур і селера нарізаю дрібними кубиками. Селеру та топінамбур обсмажую на сковороді з додаванням олії.
Крок 2
Гриби дістаю з бульйону, обсмажую на сковороді з цибулею та чебрецем. У блендер вливаю 1 л бульйону, поміщаю нут, шпинат, селера, топінамбур, гриби та цибуля. Доводжу у блендері до пюреподібного стану.
Крок 3
Ставлю на вогонь, доводжу до кипіння та тримаю на малому вогні 5 хвилин. При подачі на стіл додаю в порційні тарілки трохи вершків та пропущеного через прес часнику
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…