«Діаменю» рецепт “Грибний суп із прянощами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
50 ккал
– 0,5 кг білих грибів
– 2 бульби
– картоплі
– 1 цибулина
– 1 морква
– 2 ст. оливкової олії
– сіль, прянощі – на смак
Крок 1
Свіжі боровики чищу та нарізаю великими шматочками. Заливаю у каструлі водою та доводжу до кипіння. Варю 15 хвилин. Промиваю.
Крок 2
У каструлю з 2,5 л окропу опускаю очищену і нарізану кубиками картоплю. Моркву очищаю та натираю на середній тертці. Цибулю очищаю і нарізаю півкільцями. Цибулю і моркву пасерую на оливковій олії.
Крок 3
Додаю гриби та все обсмажую 5 хвилин. Додаю в каструлю, солю, перчу. Варю на середньому вогні 10 хвилин. Знімаю із вогню, накриваю кришкою. За 20 хвилин подаю до столу. Можна додати ложку нежирної сметани
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…