Калорійність

Грибний суп з куркою

«Діаменю» рецепт “Грибний суп з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
51 ккал

Інгредієнти

– 1 курячих стегенець
– 300 г будь-яких свіжих грибів
– 1 цибулина
– 2 картоплини
– по 1 ст. зелені кропу та цибулі
– сіль та сметана – на смак

Покрокове приготування грибного супу

Крок 1

Стегна варю після закипання 25 хвилин. Подрібнену цибулину обсмажую, додаю нарізані гриби, солі. Готую під кришкою, доки не випарується половина рідини. Додаю сметану, тушку 5 хвилин.

Крок 2

М’ясо відокремлюю від кісток, кладу в чавунок, додаю картопля, гриби з цибулею, заливаю бульйоном і готую під кришкою в розігрітій духовці протягом години. При подачі посипаю зеленню

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Грибний суп з куркою. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago