«Діаменю» рецепт “Гриби з арахісом та апельсином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
53 ккал
– 100 г печериць
– 200 г савойської капусти
– 1 апельсин
– 2 яблука
– 3 ст. арахісу
– 3 г імбиру
– 0,5 лимона
– 2 ст. рослинної олії
– сіль на смак
Крок 1
Сковороду розігріваю, вливаю невелику кількість рослинної олії та обсмажую печериці. Потім викладаю печериці на паперову серветку, щоб видалити зайву олію.
Крок 2
Апельсин та яблука мою, очищаю, нарізаю кубиками середнього розміру. Савойську капусту мою і нарізаю
довільно.
Крок 3
У глибокій ємності змішую яблука, апельсин, гриби, капусту та арахіс. Імбир натираю на дрібній тертці, додаю в салат, солю, вливаю лимонний сік та олію. Прикрашаю зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…