«Діаменю» рецепт “Гриби з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,6 ХО
62 ккал

Інгредієнти

– 250 г будь-яких грибів
– 250 г цвітної капусти
– 200 г броколі
– 150 г топінамбура
– 5 ст. нежирної сметани
– 2 ст.л гірчиці у зернах
– сіль, перець – на смак

Покрокове приготування грибів з капустою

Крок 1

Для заправки змішую сметану та гірчицю. Гриби мою і відварюю до готовності у підсоленій воді. Капусту розумію на суцвіття і також варю у підсоленій воді до готовності. Зливаю воду і даю охолонути.

Крок 2

Броколі розбираю на суцвіття та варю близько 7 хвилин. Даю охолонути та подрібнюю.

Крок 3

Топінамбур ретельно мою за допомогою зубної щітки і натираю на великій тертці. Відразу змішую його з
сметанно-гірчичною заправкою, щоб не потемнів. Потім додаю інші овочі, солю, перчу та ретельно перемішую.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Гриби з капустою. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

13 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

14 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago