«Діаменю» рецепт “Гриби з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
62 ккал
– 250 г будь-яких грибів
– 250 г цвітної капусти
– 200 г броколі
– 150 г топінамбура
– 5 ст. нежирної сметани
– 2 ст.л гірчиці у зернах
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Для заправки змішую сметану та гірчицю. Гриби мою і відварюю до готовності у підсоленій воді. Капусту розумію на суцвіття і також варю у підсоленій воді до готовності. Зливаю воду і даю охолонути.
Крок 2
Броколі розбираю на суцвіття та варю близько 7 хвилин. Даю охолонути та подрібнюю.
Крок 3
Топінамбур ретельно мою за допомогою зубної щітки і натираю на великій тертці. Відразу змішую його з
сметанно-гірчичною заправкою, щоб не потемнів. Потім додаю інші овочі, солю, перчу та ретельно перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…