«Діаменю» рецепт “Гуакамоле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
211 ккал
– 4 авокадо
– 1 лайм (для соку)
– пучок зелені кінзи
– 2 зубчики часнику
– 50 мл оливкової олії
– морська сіль
– мелений чорний перець – на смак
Крок 1
Авокадо розрізаю навпіл, дістаю кісточку. Ложкою дістаю весь м’якуш, викладаю в окрему миску. Шинкую часник і додаю в миску з авокадо. Вливаю сік лайма
Крок 2
М’якуш авокадо розминаю вилкою або доводжу до кремоподібного стану блендером.
Крок 3
Кінзу дрібно рублю. Додаю до авокадо, солю, перчу та заправляю олією. Все ретельно перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…