«Діаменю» рецепт “Гуакамоле” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
211 ккал
– 4 авокадо
– 1 лайм (для соку)
– пучок зелені кінзи
– 2 зубчики часнику
– 50 мл оливкової олії
– морська сіль
– мелений чорний перець – на смак
Крок 1
Авокадо розрізаю навпіл, дістаю кісточку. Ложкою дістаю весь м’якуш, викладаю в окрему миску. Шинкую часник і додаю в миску з авокадо. Вливаю сік лайма
Крок 2
М’якуш авокадо розминаю вилкою або доводжу до кремоподібного стану блендером.
Крок 3
Кінзу дрібно рублю. Додаю до авокадо, солю, перчу та заправляю олією. Все ретельно перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…