Калорійність

Гуляш по-домашньому

Рецепт “Гуляш по-домашньому” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 години 45 хвилин
У 1 порції: 870 ккал, 53 г білків,
62 г жирів, 27 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 1 кг яловичини (лопатка, м’якуш задньої ноги)
❯ 1 кг цибулі
❯ 125 г топленого свинячого жиру
❯ 1,5 ст. л. томата-пасти
❯ 1 ст. л. меленої солодкої паприки
❯ 1,5 л яловичого бульйону або води
❯ 3 горошини запашного перцю
❯ 2 горошини чорного перцю
❯ 1 ч. л. меленого кмину
❯ 4 лаврові листи
❯ 1 ч. л. сушеного майорану
❯ сіль

Покроковий процес приготування гуляша

Крок 1

М’ясо вимити проточною водою, обсушити паперовим рушником і нарізати кубиками зі стороною прибл. 2-3 см. Цибулю очистити та порубати. У товстостінній каструлі (бажано чавунної) розтопити жир і обсмажувати цибулю на слабкому вогні до золотистого кольору.

Крок 2

Викласти до цибулі м’ясо і швидко обсмажити до рум’яної скоринки. Підмішати томатпасту, приправити паприкою і влити таку кількість гарячого бульйону чи води, щоб м’ясо було майже повністю вкрите рідиною.

Крок 3

Додати до м’яса майоран, лаврові листи та спеції (Кмин, чорний і запашний перці). Гасити м’ясо під кришкою на слабкому вогні прибл. 2 год до м’якості, іноді підливаючи бульйон. Готову страву посолити на смак.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Гуляш по-домашньому. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago