Калорійність

Густий томатний соус із зеленню

Рецепт “Густий томатний соус із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 200 ккал, 8 г білків,
18 г жирів, 3г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 3 зубчики часнику
❯ 4 гілочки петрушки
❯ 40 мл холодної води
❯ 125 г натурального грецького йогурту
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ щіпка морської солі
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування томатного соусу

Крок 1

Томати, попередньо зливши з них масло, дрібно нарізати та викласти в миску. Каперси крупно посікти та додати до томатів.

Крок 2

У піалі змішати оцет та оливкову олію. Полити сумішшю томати. Часник очистити, подрібнити та разом із зеленню додати до суміші. Соус поперчити до смаку.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Густий томатний соус із зеленню. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago