Рецепт “Густий томатний соус із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 200 ккал, 8 г білків,
18 г жирів, 3г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 3 зубчики часнику
❯ 4 гілочки петрушки
❯ 40 мл холодної води
❯ 125 г натурального грецького йогурту
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ щіпка морської солі
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Томати, попередньо зливши з них масло, дрібно нарізати та викласти в миску. Каперси крупно посікти та додати до томатів.
Крок 2
У піалі змішати оцет та оливкову олію. Полити сумішшю томати. Часник очистити, подрібнити та разом із зеленню додати до суміші. Соус поперчити до смаку.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…