Рецепт “Хачапурі за 5 хвилин” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Сир сулугуні – 250 г
– Листкове тісто – 250 г
– Борошно
– Яйце – 1 шт
– Молоко
Крок 1
Натираємо сир на велику тертку. У сир додаємо 1.5 ст. просіяного борошна. Добре перемішуємо.
Крок 2
Розкочуємо листкове тісто досить тонко. Режим на квадрати та робимо конвертики. Відкриваємо наш конвертик, додаємо начинку і закриваємо конвертик, склеюючи кути в центр.
Крок 3
Посипаємо жаровню борошном, викладаємо хачапурі та змащуємо їх яйцем. Готуємо при 200 градусах 10-15 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…