«Діаменю» рецепт “Хек у томатному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
137 ккал
– 1-1,5 кг хеку
Для соусу:
– 5 помідорів
– 3 солодких перців
– 1 гострий перець
– голівка часнику
– цибулина
– 1 ст. томатної пасти
– пучок кінзи
– сіль, чорний перець
– гострий червоний перець – на смак
– 2-3 ст. л. оливкової олії
Крок 1
Рибу чищу, мою, обсушую і нарізаю порційно. На вогонь ставлю глибоку сковороду, вливаю олію, всипаю перець (чорний та червоний), перемішую.
Крок 2
Рублю часник та цибулю, всипаю в сковороду, перемішую, обсмажую 3-5 хвилин. Нарізаю середніми шматочками солодкий і гострий перець, перекладаю в сковороду та перемішую.
Крок 3
Тушу пів хвилини, додаю нарізані помідори та томатну пасту, рубану кінзу. Накриваю кришкою, тушу на невеликому вогні до пюреподібної маси. Викладаю в соус шматки риби. Накриваю кришкою, тушку ще 25 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…