Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Хліб бородинський” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– 70 г борошна (35 г конопляного, 25 г гарбузового, 10 г з темного льону)
– 10 г фітомуцилу
– 100 мл води
– 1 ч. л. розпушувача тіста
– 2 яйця
– сіль та кардамон – на смак

Процес приготування хліба бородинського

Крок 1

Замішую тісто з усіх інгредієнтів. Даю трохи постояти (близько 20 хвилин), поміщаю в силіконову форму.

Крок 2

Випікаю в духовці за температури 200 градусів близько 40 хвилин. Дістаю з духовки, даю охолонути. Найсмачніший діахліб готовий. Спробуйте! Вам обов’язково сподобається!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Хліб бородинський. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago