«Діаменю» рецепт “Хлібці вівсяні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
37 ккал

Інгредієнти

– 1 ст. муки
– 1 ст. натертого сиру
– 0,5 ст. води
– 5-6 ст. оливкової або соняшникової олії
– 1 ст. кмину
– дрібка солі

Покрокове приготування вівсяних хлібців

Крок 1

Змішую борошно з сиром, додаю олію, сіль та кмин. Вливаю воду, замішую тісто, за необхідності додавши ще води. Тісто має вийти однорідним, еластичним, нелипким.

Крок 2

Розділяю навпіл, розкочую завтовшки 2-3 мм. між двома аркушами пергаменту. Верхній лист пергаменту знімаю, звичайним чи фігурним ножем для різання тіста нарізаю квадратами.

Крок 3

На аркуші пергаменту перекладаю на жаровню. Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Хлібці вівсяні. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago