«Діаменю» рецепт “Хлібці вівсяні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
37 ккал
– 1 ст. муки
– 1 ст. натертого сиру
– 0,5 ст. води
– 5-6 ст. оливкової або соняшникової олії
– 1 ст. кмину
– дрібка солі
Крок 1
Змішую борошно з сиром, додаю олію, сіль та кмин. Вливаю воду, замішую тісто, за необхідності додавши ще води. Тісто має вийти однорідним, еластичним, нелипким.
Крок 2
Розділяю навпіл, розкочую завтовшки 2-3 мм. між двома аркушами пергаменту. Верхній лист пергаменту знімаю, звичайним чи фігурним ножем для різання тіста нарізаю квадратами.
Крок 3
На аркуші пергаменту перекладаю на жаровню. Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…
Рецепт "Тістечка з яблуками" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6–8…
Рецепт "Тістечка з м'ясом та оливками" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…