«Діаменю» рецепт “Хлібці вівсяні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
37 ккал
– 1 ст. муки
– 1 ст. натертого сиру
– 0,5 ст. води
– 5-6 ст. оливкової або соняшникової олії
– 1 ст. кмину
– дрібка солі
Крок 1
Змішую борошно з сиром, додаю олію, сіль та кмин. Вливаю воду, замішую тісто, за необхідності додавши ще води. Тісто має вийти однорідним, еластичним, нелипким.
Крок 2
Розділяю навпіл, розкочую завтовшки 2-3 мм. між двома аркушами пергаменту. Верхній лист пергаменту знімаю, звичайним чи фігурним ножем для різання тіста нарізаю квадратами.
Крок 3
На аркуші пергаменту перекладаю на жаровню. Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…