Рецепт “Хлібці з гречаною крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 520 ккал, 28 г білків,
10 г жирів, 79 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 30 г дріжджів
❯ по 200 г цільнозернового борошна та гречаної крупи
❯ 1 яйце
❯ сіль
❯ 100 мл молока
❯ 2 ст. л. оливкової олії
Крок 1
Гречану крупу відварити, як це описано на пакуванні. Дати охолонути. Дріжджі розчинити у теплому молоці, підмішати 1 стіл. ложку борошна і поставити в тепле місце підходити на 15 хв. Підмішати гречану крупу, олію, яйце, що залишилося борошно та щіпку солі. Замісити тісто та залишити підходити на 1 год.
Крок 2
Нагріти духовку до 200 °. Розкотити тісто на посипаній борошном поверхні в пласт товщиною бл. 1,5 см. Вирізати з нього кола та за допомогою ножа зробити на кожному невеликі надрізи в вигляді грат. Викласти тісто на
вистелений пергаментним папером лист і випікати в духовці 20 хв до золотистого кольору. Подати з сирним чи сирним паштетом. Прикрасити за бажанням.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…