Рецепт “Хлібці з гречаною крупою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 520 ккал, 28 г білків,
10 г жирів, 79 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 30 г дріжджів
❯ по 200 г цільнозернового борошна та гречаної крупи
❯ 1 яйце
❯ сіль
❯ 100 мл молока
❯ 2 ст. л. оливкової олії
Крок 1
Гречану крупу відварити, як це описано на пакуванні. Дати охолонути. Дріжджі розчинити у теплому молоці, підмішати 1 стіл. ложку борошна і поставити в тепле місце підходити на 15 хв. Підмішати гречану крупу, олію, яйце, що залишилося борошно та щіпку солі. Замісити тісто та залишити підходити на 1 год.
Крок 2
Нагріти духовку до 200 °. Розкотити тісто на посипаній борошном поверхні в пласт товщиною бл. 1,5 см. Вирізати з нього кола та за допомогою ножа зробити на кожному невеликі надрізи в вигляді грат. Викласти тісто на
вистелений пергаментним папером лист і випікати в духовці 20 хв до золотистого кольору. Подати з сирним чи сирним паштетом. Прикрасити за бажанням.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…