«Діаменю» рецепт “Хлібці з висівками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
6 ХО
340 ккал
– 4 ст. вівсяних висівок
– 2 яйця
– 1 ч. л. соку лимона
– 0,5 ч.л. соди
– 2 ст. знежиреного натурального йогурту
Крок 1
До висівок, яєць та йогурту додаю погашену лимонним соком соду, перемішую виделкою. Виливаю тісто у скляні, керамічні або силіконові формочки та ставлю в мікрохвильову піч на максимальну потужність
Крок 2
Час приготування залежить від потужності печі та розміру ємностей: мій хлібець спікся при 700 Вт середній формі за 5 хвилин. За бажанням додаю в тісто родзинки, горіхи, насіння і прянощі.
Крок 3
Знімаю з вогню, додаю вершки та ставлю знову на плиту, щоб суп-пюре підігрівся і став однорідним. Перед
подачею посипаю подрібненою зеленню петрушки
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…