Калорійність

Хлібець із рубаного м’яса

Рецепт “Хлібець із рубаного м’яса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 година 45 хвилин
У 1 порції: 850 ккал, 49 г білків,
58 г жирів, 33 г вуглеводів

Інгредієнти

На 6 порцій
Для хлібця:
❯ 1 цибулина
❯ 1/2 пучка свіжого майорану чи петрушки
❯ по 500 г рубаної яловичини та свинини
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 4 яйця
❯ 1 ст. л. діжонської гірчиці
❯ 200 г бекону, нарізаного тонкими скибочками
❯ 4 сосиски
❯ 4 маринованих огірки
Для картопляного гарніру:
❯ 800 г картоплі
❯ 80 г вершкового масла
❯ 2 пір’їна зеленої цибулі
❯ 2 зубчики часнику

Покроковий процес приготування хлібцю із рубаного м’яса

Крок 1

Зелену цибулю вимити, пір’я нарізати кільцями, цибулю очистити та порубати. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Часник очистити та стовкти. 2 яйця зварити круто.

Крок 2

Обидва види рубаного м’яса викласти в миску, посолити, поперчити та ретельно вимісити.

Крок 3

У м’ясну масу вбити сирі яйця. Додати гірчицю та ще раз ретельно вимісити.

Крок 4

Додати рубану цибулю і зелень, перемішати та прибрати в холодильник на 1 год.

Крок 5

Нагріти духовку до 170 °. Скибочки бекону викласти на аркуш паперу для випікання трохи внахлест. Зверху у вигляді пласта розподілити м’ясну масу, посередині викласти нарізані четвертинками варені яйця, сосиски та огірки

Крок 6

Притримуючи за краї паперу, акуратно сформувати м’ясний рулет. Обв’язати його кулінарною ниткою, щоб він тримав форму і перекласти в глибоку форму для запікання. Влити пів склянки води та запікати блюдо 45 хв. Тим часом картоплю відварити в підсоленій воді, очистити та розім’яти, додавши вершкове масло. Підмішати часник та зелену цибулю. Готовий хлібець вийняти з форми. Рідина, що утворилася при запіканні, злити в сковороду, розбавити 1-2 стіл. ложками води та один раз довести до кипіння. Хлібець подати з картопляним пюре, полив соусом.

ПОРАДА
Додайте до м’ясної маси трохи тертого сирого картоплі – і тоді можна не переживати, що готовий хлібець не триматиме форму. На смак готового страви це анітрохи не позначиться!

Сьогодні ми дізналися як готується Хлібець із рубаного м’яса. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago