Рецепт “Хлібна запіканка з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 40 хвилин
У 1 порції: 550 ккал, 33 г білків,
24 г жирів, 52 г вуглеводів
На 8 порцій
Для хліба:
❯ 4 яйця
❯ 250 мл натурального йогурту
❯ по 1 ч. л. соди, солі та цукру
❯ 500 г борошна
Для запіканки:
❯ 300 г курячої печінки
❯ 200 г курячого філе (стегна)
❯ 80 г вершкового масла
❯ 3 пір’їна зеленої цибулі
❯ 800 мл курячого бульйону
❯ 8 яєць
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Для хліба яйця розбити в миску, додати йогурт, соду, сіль, цукор і збовтати. Всипати борошно, що просіює, і замісити м’яке тісто. Деко вистелити папером для випікання і викласти тісто шаром завтовшки з палець. Гострим ножем зробити надрізи. Випікати хліб до зарум’янювання.
Крок 2
Тим часом куряче філе та печінку вимити та обсушити. Печінку зачистити від плівок, разом філе нарізати дрібними
шматочками та обсмажити на олії. Цибулю обполоскати та нарізати кільцями. Охололий хліб нарізати кубиками зі стороною 2 см і замочити у теплому бульйоні на 15 хв. 8 яєць розбити в миску, посолити, поперчити та збовтати. Перемішати з цибулею, шматочками філе, печінки та хліба. Вилити суміш у вистелену папером для випікання форму та запікати 50 хв при 190°.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…