«Діаменю» рецепт “Холодний шоколадний пудинг з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
140 ккал
❯ 1 зріле авокадо
❯ 2 ст.л. какао-порошку
❯ стевіозид – на смак
❯ 1 ст. нежирного йогурту
Крок 1
Авокадо нарізаю шматочками. Змішую в блендері до отримання однорідної маси авокадо, какао-порошок, стевіозид та йогурт.
Крок 2
Розливаю пудинг по порційних келихах і ставлю в холодильник на кілька годин, щоб загуснув і охолону.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…