Перейти до вмісту
Головна » Холодний суп auksta

Холодний суп auksta

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Холодний суп auksta” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 3 курячі яйця
    ❯ 3 перепелині яйця для подачі
    ❯ 350 г консервованих буряків
    ❯ 2–3 свіжі огірки (залежно від розміру)
    ❯ 2 л кислого молока або жирного кефіру
    ❯ 1/2 пучка кропу
    ❯ 1/2 пучка зеленої цибулі
    ❯ кілька гілочок петрушки
    ❯ сік лимона або лимонна кислота (за бажанням)
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування супу auksta

    Крок 1

    Курячі та перепелині яйця відварити до готовності та помістити у холодильник.

    Крок 2

    Огірки вимити, обсушити та нарізати скибочками. З буряків злити маринад та викласти її у чашу блендера. Додати
    огірки і, вливаючи порціями кисле молоко, подрібнити до однорідної отримання дрібнорубаної маси.

    Крок 3

    Масу посолити та поперчити до смаку, за бажанням приправити соком лимона (лимонною кислотою). Дати масі настоятися у холодильнику 2–4 год.

    Крок 4

    Кріп та зелену цибулю промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Петрушку промити, обсушити, порубати
    та відкласти для подачі.

    Крок 5

    Курячі та перепелині яйця очистити. Курячі яйця дрібно посікти та розкласти по порційним тарілкам, перепелині яйця нарізати половинками та відкласти для подачі.

    Крок 6

    Додати в тарілки рубаний кріп і петрушку та розлити бурякову масу на кислому молоці, обережно перемішати.
    Посипати суп петрушкою, додати половинки яєць перепелиних.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодний суп auksta. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *