«Діаменю» рецепт “Холодний вишнево-м’ятний чай” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
27 ккал
– 400 г свіжої чи замороженої вишні
– пучок свіжої м’яти
– 1,5 ст. чорного чаю
– 1,5 л окропу
– цукрозамінник – на смак
Крок 1
М’яту мою та обсушую. Чайну заварку та м’яту заливаю окропом у термостійкому посуді. Додаю цукрозамінник і добре перемішую.
Крок 2
Накриваю (наприклад, блюдцем) та залишаю наполягати на 15 хвилин
Крок 3
Свіжу вишню мою та викладаю у дволітровий глечик (заморожену можна не розморожувати).
Крок 4
Настояний чай з м’ятою проціджую через сито в глечик з вишнею. Подаю вишнево-м’ятний чай охолодженим.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…