Калорійність

Холодний вишнево-м’ятний чай

«Діаменю» рецепт “Холодний вишнево-м’ятний чай” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
27 ккал

Інгредієнти

– 400 г свіжої чи замороженої вишні
– пучок свіжої м’яти
– 1,5 ст. чорного чаю
– 1,5 л окропу
– цукрозамінник – на смак

Покроковий процес приготування вишнево-м’ятного чаю

Крок 1

М’яту мою та обсушую. Чайну заварку та м’яту заливаю окропом у термостійкому посуді. Додаю цукрозамінник і добре перемішую.

Крок 2

Накриваю (наприклад, блюдцем) та залишаю наполягати на 15 хвилин

Крок 3

Свіжу вишню мою та викладаю у дволітровий глечик (заморожену можна не розморожувати).

Крок 4

Настояний чай з м’ятою проціджую через сито в глечик з вишнею. Подаю вишнево-м’ятний чай охолодженим.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодний вишнево-м’ятний чай. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago