«Діаменю» рецепт “Холодник на курячому бульйоні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
68 ккал
– 2 картоплини
– 400 г курячого філе
– 3 яйця
– 5 штук редису
– 2 середні огірки
– 3 ст. нежирної сметани
– 1 пучок кропу
– по 1 пучку петрушки та зеленої цибулі
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Куряче філе відварюю до готовності 2,5 л води, даю охолонути та нарізаю кубиками. Бульйон охолоджую.
Крок 2
Картоплю мою і відварюю до готовності в шкірці. Остуджую та очищаю шкірку. Яйця відварюю круто. І картоплю, і яйця нарізаю кубиками. Редиску та огірки мою і нарізаю кубиками.
Крок 3
Зелень мою, обсушую і дрібно рубаю. Всі інгредієнти засинаю у холодний бульйон. Солю, перчу до смаку. При подачі на стіл заправляю сметаною.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…