Закуски

Хумус з молодою редькою

Рецепт “Хумус з молодою редькою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 15 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 400 г консервованого нуту
❯ 1 пучок молодої редиски
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 ст. л. пасти тахіні
❯ 100 мл олії + для подачі
❯ сік
❯ 1/2 лимона
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування хумуса з редькою

Крок 1

Редиску вимити, обсушити та нарізати. Консервований нут відкинути на сито і дати рідини стекти. Часник очистити.

Крок 2

Підготовлені продукти подрібнити блендером. Додати тахіні та, вливаючи олію, довести масу до консистенції пюре. Додати сік лимона, сіль та перець на смак. Готовий хумус збризкати олією.

НА ЗАМІТКУ:
За бажанням разом із коренеплодами можна подрібнити та молоде бадилля редиски: воно надасть страві тонкого пікантного присмаку.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Хумус з молодою редькою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago