Рецепт “Хумус з молодою редькою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 400 г консервованого нуту
❯ 1 пучок молодої редиски
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 ст. л. пасти тахіні
❯ 100 мл олії + для подачі
❯ сік
❯ 1/2 лимона
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Редиску вимити, обсушити та нарізати. Консервований нут відкинути на сито і дати рідини стекти. Часник очистити.
Крок 2
Підготовлені продукти подрібнити блендером. Додати тахіні та, вливаючи олію, довести масу до консистенції пюре. Додати сік лимона, сіль та перець на смак. Готовий хумус збризкати олією.
НА ЗАМІТКУ:
За бажанням разом із коренеплодами можна подрібнити та молоде бадилля редиски: воно надасть страві тонкого пікантного присмаку.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…