Рецепт “Хумус з молодою редькою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 400 г консервованого нуту
❯ 1 пучок молодої редиски
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 ст. л. пасти тахіні
❯ 100 мл олії + для подачі
❯ сік
❯ 1/2 лимона
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Редиску вимити, обсушити та нарізати. Консервований нут відкинути на сито і дати рідини стекти. Часник очистити.
Крок 2
Підготовлені продукти подрібнити блендером. Додати тахіні та, вливаючи олію, довести масу до консистенції пюре. Додати сік лимона, сіль та перець на смак. Готовий хумус збризкати олією.
НА ЗАМІТКУ:
За бажанням разом із коренеплодами можна подрібнити та молоде бадилля редиски: воно надасть страві тонкого пікантного присмаку.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…