Рецепт “Імбирне печиво з прянощами та какао” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
50 порцій, 1 година 20 хвилин
– 450 г борошна + для посипання робочої поверхні
– 150 г вершкового масла
– 140 г коричневого цукру
– 120 мл кленового сиропу
– 2 жовтки
– 50 мл молока
– 4 ч. л. меленої суміші прянощів (кориця, бодян, гвоздика, імбир, мускатний горіх)
– 1 ст. л. какао
– 1 ч. л. соди
Крок 1
Вершкове масло розм’якшити при кімнатній температурі та збити в пишну масу з цукром і прянощами. Збиваючи, влити молоко та кленовий сироп, додати жовтки та добре перемішати.
Крок 2
Просіяти на масляну масу борошно з содою та руками вимісити гладке однорідне тісто. Тісто розділити на дві рівні частини. Одну частину тіста присипати какао і дуже добре його обім’яти.
Крок 3
Обидва види тесту загорнути в харчову плівку та помістити у холодильник на 8-12 год.
Крок 4
Духовку нагріти до 150 °. Підготувати лист і вислати його пергаментом. На посипаному борошном робітнику поверхні розкотити тісто в пласти завтовшки прибл. 2мм. З обох пластів за допомогою фігурних виїмок нарізати печиво та відсадити вироби на лист.
Крок 5
Випікати печиво 10-15 хв. Готовому печиві дати повністю охолонути.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…