Рецепт “Індійський суп з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ зерна з 4 варених качанів кукурудзи
❯ 4 ст. л. топленої олії
❯ 1 цибулина
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 ст. л. тертого імбиру
❯ 1/2 ч. л. куркуми
❯ 1/2 ч. л. кмина
❯ кайенський перець
❯ кілька гілочок кропу
❯ натуральний йогурт для подачі
Покроковий процес приготування супу з імбиром
Крок 1
Цибулину та часник очистити та порубати. У каструлі з товстим дном на топленому маслі обсмажити цибулю до прозорості, додати часник, імбир, куркуму, кумін та кайєнський перець та обсмажувати бл. 3 хв.
Крок 2
Закласти кукурудзу, посолити, поперчити та обсмажувати 3 хв. Влити 1 л води, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму та готувати 10 хв. Декілька ложок зерен відкласти для подачі, інше пюрувати за допомогою занурювального блендера.
Крок 3
Суп розлити по порційних тарілках, додати в кожну цілі зерна кукурудзи та 2–3 ст. л. йогурту, посипати кропом.