Перейти до вмісту
Головна » Індійський суп з імбиром

Індійський суп з імбиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Індійський суп з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ зерна з 4 варених качанів кукурудзи
    ❯ 4 ст. л. топленої олії
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 ст. л. тертого імбиру
    ❯ 1/2 ч. л. куркуми
    ❯ 1/2 ч. л. кмина
    ❯ кайенський перець
    ❯ кілька гілочок кропу
    ❯ натуральний йогурт для подачі

    Покроковий процес приготування супу з імбиром

    Крок 1

    Цибулину та часник очистити та порубати. У каструлі з товстим дном на топленому маслі обсмажити цибулю до прозорості, додати часник, імбир, куркуму, кумін та кайєнський перець та обсмажувати бл. 3 хв.

    Крок 2

    Закласти кукурудзу, посолити, поперчити та обсмажувати 3 хв. Влити 1 л води, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму та готувати 10 хв. Декілька ложок зерен відкласти для подачі, інше пюрувати за допомогою занурювального блендера.

    Крок 3

    Суп розлити по порційних тарілках, додати в кожну цілі зерна кукурудзи та 2–3 ст. л. йогурту, посипати кропом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Індійський суп з імбиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *