«Діаменю» рецепт “Індичка в гарбузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
113 ккал
Інгредієнти
❯ 2,5-3 кг гарбуза
❯ 1 кг філе індички
❯ 200 г сметани
❯ 2-3 цибулини
❯ сіль і перець
Покрокове приготування індички в гарбузі
Крок 1
Філе нарізаю невеликими шматочками, перемішую зі сметаною, сіллю та перцем. Ставлю в холодильник на 2-3 години.
Крок 2
З гарбуза зрізаю верхівку, видаляю насіння та частину м’якоті. Викладаю в гарбуз шарами індичку та цибулю.
Крок 3
Верхівку закріплюю зубочистками, загортаю у два шари фольги, запікаю у розігрітій до 180 градусів духовці 1,5-2 години.