Перейти до вмісту
Головна » Індичка в гарбузі

Індичка в гарбузі

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Індичка в гарбузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    113 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 2,5-3 кг гарбуза
    ❯ 1 кг філе індички
    ❯ 200 г сметани
    ❯ 2-3 цибулини
    ❯ сіль і перець

    Покрокове приготування індички в гарбузі

    Крок 1

    Філе нарізаю невеликими шматочками, перемішую зі сметаною, сіллю та перцем. Ставлю в холодильник на 2-3 години.

    Крок 2

    З гарбуза зрізаю верхівку, видаляю насіння та частину м’якоті. Викладаю в гарбуз шарами індичку та цибулю.

    Крок 3

    Верхівку закріплюю зубочистками, загортаю у два шари фольги, запікаю у розігрітій до 180 градусів духовці 1,5-2 години.

    Сьогодні ми дізналися як готується Індичка в гарбузі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *