Рецепт “Іспанський класичний гаспачо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 ХВИЛИН + 2–4 ГОДИНИ
На 4 порції:
❯ 1 кг помідорів
❯ 1 салатний огірок
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 1/2 червоної цибулини
❯ 2 зубки часнику
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. винного оцту
❯ 1 ч. л. дрібнокристалічної солі
❯ 1/2 ч. л. меленого чорного перцю
❯ 1/2 ч. л. меленого куміна
❯ 1 скибочка білого хліба без скоринки
Для подачі:
❯ зелень асорті
❯ Зелена цибуля
❯ гострий перець
❯ салатний огірок (кубиками)
❯ кілька помідорів чері (скибочками)
Крок 1
Помідори, огірок та солодкий перець вимити та обсушити. Помідори очистити від шкірки та насіння, у перцю видалити плодоніжку. Усі підготовлені овочі викласти у чашу блендера.
Крок 2
Цибулину та часник очистити, посікти та додати в блендер до овочів. Покласти скибочку хліба та пюрувати до отримання гладкої маси. Додати сіль, перець, кумін, олію та винний оцет і добре збити.
Крок 3
Гаспачо помістити у холодильник на 2-4 год. Готовий гаспачо розлити по порційних тарілках. У кожну порцію додати нарізані огірок, гострий перець, помідори, цибуля та зелень.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…