Калорійність

Італійська ромова баба

Рецепт “Італійська ромова баба” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 год.

У 1 порції: 540 ккал, 8г білків,
30г жирів, 52г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції
Для тесту:
❯ 12 г сухих дріжджів
❯ 150 г борошна
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 60 мл молока
❯ дрібка солі
❯ 10 г ванільного цукру
❯ 1 яйце
❯ 70 г вершкового масла
Для сиропу:
❯ 50 мл води
❯ 50 г цукру
❯ 2 ст. л. рому
Для крему:
❯ 120 г жирного сиру
❯ 2 ст. л. цукрової пудри
❯ 10 г ванільного цукру
Для прикрас:
❯ цукати з апельсинової скоринки
❯ консервована вишня

Покроковий процес приготування ромовой баби

Крок 1

Для опари дріжджі розім’яти з 1 ч. л. борошна та 1 ч. л. цукру, влити тепле молоко і дати підійти 15 хв

Крок 2

Масло розтопити та дати трохи охолонути. У глибокій мисці борошно, що залишилося, і цукор перемішати, додати щіпку солі, ванільний цукор, вбити яйце. Влити опару, розтоплену олію та вимісити еластичне тісто. Миску накрити тканинною серветкою і залишити підходити в теплому місці без протягів 1 год. Тісто має збільшитися в обсязі вдвічі. Тісто розкласти за змащеними жиром формами та дати йому підійти ще 20-35 хв. Випікати 20 хв при 180 °

Крок 3

З води, цукру та рому приготувати сироп і просочити їм охололі вироби. Для крему сир розтерти із пудрою та ванільним цукром. Ромові баби подати з кремом, прикрасивши цукатами та вишнею.

Сьогодні ми дізналися як готується Італійська ромова баба. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago