Рецепт “Італійський салат з овочами та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 1 молода цибулина
❯ 1 великий пучок листових салатів асорті
❯ 10 помідорів чері
❯ 100 г чорних оливок без кісточки
❯ 150 г фети
❯ 1 огірок
❯ жменю пшеничних крутонів (за бажанням)
Для соусу:
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ 1/4 ст. л. винного оцту
❯ 1/2 зубка часнику
❯ 1 ст. л. тертого пармезану
❯ сіль
❯ гострий перець
❯ щіпка сушеної материнки
Крок 1
Для соусу в чаші міксера з’єднати часник з олією, оцтом, пармезаном і материнкою та добре збити. Соус поперчити та посолити.
Крок 2
Фету нарізати скибочками, очищену цибулину – півкільцями. Помідори, огірок, солодкий перець і зелень вимити та обсушити. Помідори нарізати четвертинками, перець та огірок – скибочками, листя салатів порвати. Овочі в салатнику з’єднати з оливками та фетою, полити соусом. За бажанням додати крутони.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…