Рецепт “Йогуртовий соус до риби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 ХВИЛИН
На 4 порції:
Для соусу:
❯ 150 г натурального йогурту
❯ 3 ст. л. жирного сиру
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 1–3 ч. л. соку лимона
❯ сіль
❯ перець
Для закуски:
❯ 250 г філе копченого лосося (або іншої копченої риби)
❯ 4 яйця
❯ 2 пучки салатної зелені асорті (рукола, шпинат, крес-салат, листові салати…)
❯ кілька стебел зеленої цибулі
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ч. л. яблучного оцту
❯ 1 лимон
Крок 1
Сир протерти через часте сито. Для соусу йогурт перемішати з підготовленим сиром, додати олію та сік лимона, посолити, поперчити та добре збити.
Крок 2
Яйця відварити до готовності, охолодити, очистити та акуратно нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Зелену цибулю очистити, промити, обсушити та дрібно нарізати.
Крок 3
Салатну зелень промити, перебрати та обсушити, велике листя порвати руками. У салатнику збризкати зелень рослинною олією та яблучним оцтом, злегка посолити та добре перемішати. Лимон нарізати часточками середньої товщини.
Крок 4
Безпосередньо перед подачею на порційні тарілки викласти нарізане яйце (1 на порцію), скибочки лосося, додати
зелень із заправкою. На кожну порцію покласти 1-2 ст. л. йогуртовий соус і посипати зеленою цибулею. Страву доповнити часточками лимона.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…