«Діаменю» рецепт “Качка у зелені” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
190 ккал
– 600 г філе качки
– 1 апельсин
– 1 грейпфрут
– 100 г листя салату
– 2 томати
– 2 стебла селери
– гілочка базиліка
– 1 ч. л. імбрового соку
– 1 ч. л. меду
– 1 ст. виноградного оцту
– 2 ст. оливкової олії
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Для маринаду змішую сік імбиру, мед, оцет, масло. М’ясо заливаю маринадом і залишаю на 3:00. Обсмажую на сковороді.
Крок 2
Доводжу до готовності у духовці при температурі 180 град. протягом 45 хвилин.
Крок 3
Цитрусові очищаю, нарізаю кубиками. Томат також нарізаю кубиками, подрібнюю салат та селера. Все перемішую і викладаю на блюдо. Філе нарізаю слайсами та викладаю зверху. Посипаю подрібненим базиліком.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…