Рецепт “Качка в апельсинах зі скоринкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 4 години
У 1 порції: 1610 ккал, 90 г білків,
118 г жирів, 39 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 1 качка (прибл. 3 кг)
❯ кмин
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 3 яблука
❯ 4 цибулини
❯ 1 ст. л. меду
❯ 1 ст. л. апельсинового джему
❯ сік 1 апельсину
❯ 200 мл сухого білого вина
❯ 100 мл курячого бульйону
❯ 2 апельсини
Крок 1
Качку вимити та обсушити. Зовні та всередині натерти кмином, сіллю та чорним перцем. Очищені цибулини та яблука без серцевини нарізати четвертинками. Птаха нафарширувати половиною яблук та цибулі. Мед змішати з джемом і розвести апельсиновим соком. Намастити цією сумішшю качку і маринувати у холодильнику 2 год.
Крок 2
Нагріти духовку до 130 °. Качку помістити в жароміцну форму, обкласти яблуками та цибулею, полити вином і запікати 3 години, підливаючи кожні пів години трохи бульйону. Збільшити нагрівання до 180°, швидко полити птицю
у формі рідиною, додати нарізані скибочками апельсини та продовжувати запікати до утворення засмаженої скоринки
Крок 3
Соус, що утворився при запіканні птахів, процідити. Подати качку на підігрітому блюді, полив соусом і прикрасивши скибочками апельсинів.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…