Калорійність

Качка з апельсинами та медом

Рецепт “Качка з апельсинами та медом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 год. 40 хв.

У 1 порції: 520 ккал, 38 г білків,
40 г жирів, 35 г вуглеводів

Інгредієнти

На 8 порцій:
❯ 1 качка
❯ 4 апельсини
❯ 2 яблука
❯ по 1/4 ч. л. кориці та меленого імбиру
❯ 1 ст. л. лимонного соку
❯ 4 ст. л. меду
❯ 200 мл сухого білого вина
❯ сіль
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування качки

Крок 1

Качку натерти сіллю та перцем. Апельсини (2 шт.) та яблука нарізати скибочками, посипати корицею і збризкати лимонним соком. Потім перемішати з 1 ст. ложкою меду та начинити качку. Запікати 2 години. Потім обмазати 2 ст. ложками меду та запікати 10 хв

Крок 2

Апельсин нарізати скибочками, додати 1 ст. ложку меду, 200 мл води та варити 10 хв. Процідити, додати імбир та вино. Варити 10 хв. Полити качку і прикрасити апельсином

Сьогодні ми дізналися як готується Качка з апельсинами та медом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago