«Діаменю» рецепт “Кальмари у вершковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
176 ккал
Інгредієнти
– 3 кальмари
– 150 г зеленого горошку
– 3 стебла селери
– цибулина
– 150 мл вершків
– 1 ст. вершкового масла
– сіль
– мелений гострий перець
– петрушка та кріп – на смак
Покрокове приготування кальмарів у соусі
Крок 1
Цибулю очищаю і дрібно шаткую. Стебла селери мою і дрібно нарізаю. На сковороді розігріваю вершкове масло і пасерую цибулю з селерою. Туди ж додаю горошок. Перемішую і тушу під закритою кришкою десять хвилин
Крок 2
Кальмари очищаю, нарізаю брусочками, викладаю на сковороду та тушу під закритою кришкою буквально одну хвилину. Вливаю вершки, додаю нарізану зелень, перець, сіль.
Крок 3
Даю закипіти і знімаю з вогню. Подаю з овочевим салатом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!