Перейти до вмісту
Головна » Кальмари у вершковому соусі

Кальмари у вершковому соусі

    Кальмари у вершковому соусі

    «Діаменю» рецепт “Кальмари у вершковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    176 ккал

    Інгредієнти

    – 3 кальмари
    – 150 г зеленого горошку
    – 3 стебла селери
    – цибулина
    – 150 мл вершків
    – 1 ст. вершкового масла
    – сіль
    – мелений гострий перець
    – петрушка та кріп – на смак

    Покрокове приготування кальмарів у соусі

    Крок 1

    Цибулю очищаю і дрібно шаткую. Стебла селери мою і дрібно нарізаю. На сковороді розігріваю вершкове масло і пасерую цибулю з селерою. Туди ж додаю горошок. Перемішую і тушу під закритою кришкою десять хвилин

    Крок 2

    Кальмари очищаю, нарізаю брусочками, викладаю на сковороду та тушу під закритою кришкою буквально одну хвилину. Вливаю вершки, додаю нарізану зелень, перець, сіль.

    Крок 3

    Даю закипіти і знімаю з вогню. Подаю з овочевим салатом

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Кальмари у вершковому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *