«Діаменю» рецепт “Кальмари зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
72 ккал
– 200 г овочевої суміші
– 100 г гречаної крупи
– 100 мл води
– тушка кальмара
– 2 кульки замороженого шпинату
– 1-2 зубчики часнику
– сіль
– зелень та прянощі – на смак
Крок 1
Кальмару очищаю, нарізаю тонкими кільцями. У сотейник із 1 ч.л. рослинної олії викладаю розчавлений часник, прожарюю і прибираю часник.
Крок 2
Викладаю кальмара, солю, присмачую прянощами. Готую 3 хвилини на середньому вогні знімаю з вогню.
Крок 3
Подрібнений шпинат з овочевою сумішшю обсмажую в сотейнику близько хвилини. Додаю гречану крупу, смажу ще хвилину, вливаю воду, зменшую вогонь до мінімального, томлю під кришкою 10 хвилин. Все змішую,
посипаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…