Рецепт “Каннеллоні гратине” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 ГОДИНА 45 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 600 г шпинату
❯ 400 г рубаної яловичини
❯ 12 каннелоні
❯ 150 г фети
❯ 500 мл кулінарного томатного соусу
❯ 70 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування каннеллоні

Крок 1

Шпинат крупно порубати. У сотейнику на сильному вогні на 20 мл олії обсмажувати шпинат 3 хв, перекласти на друшляк і дати охолонути. На сковороді на рослинній олії обсмажити до розсипчастості м’ясо, перемішати з
шпинатом і 1/2 сиру, посолити та поперчити.

Крок 2

Духовку нагріти до 180 °. Сирі каннелоні наповнити начинкою та викласти у форму для запікання. Соус розвести 100 мл холодної води та влити у форму. Вироби посипати сиром, що залишився, накрити листом алюмінієвої фольги та запікати 30 хв. Фольгу видалити та запікати ще 10-15 хв. Подати гарячими.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Каннеллоні гратине. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago