Рецепт “Каннеллоні з куркою та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
У 1 порції: 950 ккал, 45 г білків,
43 г жирів, 94 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 2 жмені сушених грибів
❯ 150 г курячого філе
❯ 3 зубчики часнику
❯ 2 стебла зеленої цибулі
❯ 6 ст. л. рослинної олії
❯ 250 г печериць
❯ 2 ч. л. сушеного чебрецю
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 125 г моцарели
❯ 16 відварених до напівготовності листів тіста
❯ 400 мл соусу бешамель
❯ 2 ст. л. подрібнених горіхів
Крок 1
Сушені гриби замочити на 15 хв 150 мл теплої води. Філе вимити та дрібно нарізати. Цибулю та часник очистити та порубати. Обсмажувати філе на 3 стол. ложках олії 3-4 хв. Додати овочі та готувати ще 3 хв.
Крок 2
Печериці очистити, дрібно нарізати та обсмажити на 2 стіл. ложках олії. Додати сушені гриби та трохи води, в якій вони замочувалися. Приправити чебрецем і тушкувати 15 хв. Сир дрібно нарізати та перемішати з куркою та грибами, посолити та поперчити. Викласти начинку на аркуші тесту і згорнути їх у рулетики.
Крок 3
Форму для запікання змастити маслом, що залишилося, викласти трубочки, полити їх соусом та запікати 30 хв при 170°.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…