«Діаменю» рецепт “Капусниця по-чеськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
161 ккал
– 400 г квашеної капусти
– 400 г копчених ребер
– 30 г сушених грибів
– цибулина
– 3 зубчики часнику
– 2 ст. рослинної олії
– 1 ст. паприки
– петрушка
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Гриби попередньо заливаю окропом на 2 години. Воду зливаю, гриби промиваю.
Крок 2
Цибулю та часник очищаю та подрібнюю. У казані розігріваю рослинну олію. Викладаю цибулю, обсмажую 3-5 хвилин, додаю часник, обсмажую ще хвилину.
Крок 3
Додаю реберця. Обсмажую разом із цибулею та часником 3-5 хвилин доки не підрум’яниться.
Крок 4
Потім додаю в каструлю квашену капусту, паприку, петрушку та гриби. Все заливаю водою, солю, перчу, акуратно перемішую. Доводжу до кипіння і варю на малому вогні під кришкою півтори години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…