Рецепт “Капуста по-корейськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Свинина (лопатка, шия) 500гр
– Капуста(м’який сорт) 500гр
– Морква 1шт
– Цибуля 1шт
– Болгарський перець _1шт
– Часник 3 зубки
– Імбир 10гр
– Зелена цибуля 4шт
– Рослинна олія
Соус:
– Соєвий соус (темний) 2ст.л.
– Вода 100мл
– Цукор 1ст.л.
– Перечна паста 1ст.л.
– Чилі 1ч.л.
– Чорний перець 1ч.л.
– Мелений коріандр 1ч.л.
– Крохмаль 1ч.л.
– Сіль
Покроковий процес приготування капусти по-корейськи
Крок 1
Перед приготуванням м’ясо треба трохи заморозити для зручності нарізки. Нарізаємо м’ясо тонкими слайсами.
Крок 2
Нарізаємо капусту шматочками. Моркву нарізаємо великими смужками. Далі нарізаємо перець і цибуля півкільцями. Дрібно нарізаємо часник та імбир. І насамкінець зелена цибуля великими шматками приблизно 4 частини.
Крок 3
У глибоку сковороду наливаємо олію, приблизно 30 грамів. Коли олія нагріється, відправляємо в сковороду часник та імбир. Злегка обсмажуємо та додаємо м’ясо. Перемішуємо та обсмажуємо.
Крок 4
Далі додаємо всі овочі. Накриваємо кришкою та готуємо 5 хвилин на середньому вогні.
Крок 5
Приготуємо соус. Виливаємо темний соєвий соус і трохи води. Додаємо коричневий цукор, перцеву пасту чи паприку. Далі Чилі, чорний мелений перець, мелений коріандр, трохи солі та крохмаль. Добре перемішуємо.
Крок 6
Виливаємо соус в сковороду і добре перемішуємо.