Калорійність

Капуста у маринаді

«Діаменю» рецепт “Капуста у маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,25 ХО
23 ккал

Інгредієнти

– 1 кг капусти
– 2 моркви
– 2-3 стручки червоного
– солодкого перцю
– 2 цибулини
– 2-3 зубчики часнику
Для маринаду:
– 0,5 ст. води
– 1 ст. солі
– 100 мл рослинної олії
– 7 ст. 9% оцту
– підсолоджувач (стевіозид) – на смак

Покрокове приготування капусти у маринаді

Крок 1

Капусту шинкую. Очищену моркву крупно натираю. Перець, цибулю та часник нарізаю шматочками.

Крок 2

Усі інгредієнти для маринаду, крім оцту, доводжу до кипіння, вливаю оцет, гарячою рідиною заливаю овочі та перемішую. Даю настоятися щонайменше 2 години.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Капуста у маринаді. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago