«Діаменю» рецепт “Капуста у маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,25 ХО
23 ккал
– 1 кг капусти
– 2 моркви
– 2-3 стручки червоного
– солодкого перцю
– 2 цибулини
– 2-3 зубчики часнику
Для маринаду:
– 0,5 ст. води
– 1 ст. солі
– 100 мл рослинної олії
– 7 ст. 9% оцту
– підсолоджувач (стевіозид) – на смак
Крок 1
Капусту шинкую. Очищену моркву крупно натираю. Перець, цибулю та часник нарізаю шматочками.
Крок 2
Усі інгредієнти для маринаду, крім оцту, доводжу до кипіння, вливаю оцет, гарячою рідиною заливаю овочі та перемішую. Даю настоятися щонайменше 2 години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…