«Діаменю» рецепт “Капуста з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
115 ккал
– 0,5 кг білокачанної капусти
– 300 г грибів (лісових або печериць)
– 1 морква та цибулина
– 1 ст. томатної пасти
– кмин, коріандр, сіль, перець чорний мелений – на смак
– 4 ст. рослинної олії
Крок 1
Гриби чищу, мою та нарізаю крупно. Обсмажую на олії, солю, перчу та викладаю на тарілку. Капусту дрібно шаткую, солю і злегка мну руками. Морква тру на великій тертці. Змішую з капусту.
Крок 2
У сковороді обсмажую овочі близько 15 хвилин. Цибулину дрібно нарізаю, відправляю на сковороду та смажу ще 7-10 хвилин. Потім додаю томатну пасту, кмин та коріандр. Готую ще кілька хвилин.
Крок 3
Викладаю гриби та вливаю 0,5 ст. окропу. Солю, перчу. Гашу ще 5 хвилин під кришкою. Знімаю з вогню та даю постояти пів години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…