«Діаменю» рецепт “Капустяна запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
162 ккал
– 2 кг білокачанної капусти
– 2 ст. молока
– 2 ст. окропу
– 1 ст. натертого сиру
– 3 ст. рубаної цибулі
– 3 ст. муки
– 3 ст. вершкового масла
– 3 ст. панірувальних сухарів
– сіль
– мускатний горіх
– лавровий лист
– мелений запашний перець – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Капусту рублю, опускаю в окріп і варю 10 хвилин, проціджую. У сковороді розтоплюю вершкове масло, обсмажую цибулю 5 хвилин. Додаю борошно, мускатний горіх, сіль та перець
Крок 2
Вливаю молоко, помішуючи, доки не закипить. Кладу лавровий лист, варю на малому вогні 20 хвилин. Дістаю лавровий лист, всипаю 3/4 ст. сиру.
Крок 3
Змішую з капустою, викладаю на лист, змащений маслом. Посипаю рештою сиром з панірувальними сухарями. Запікаю в духовці при 210 градусах 15 хвилин до зарум’янювання
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…