«Діаменю» рецепт “Капустяна запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
162 ккал
– 2 кг білокачанної капусти
– 2 ст. молока
– 2 ст. окропу
– 1 ст. натертого сиру
– 3 ст. рубаної цибулі
– 3 ст. муки
– 3 ст. вершкового масла
– 3 ст. панірувальних сухарів
– сіль
– мускатний горіх
– лавровий лист
– мелений запашний перець – на смак
– 2 ст. рослинної олії
Крок 1
Капусту рублю, опускаю в окріп і варю 10 хвилин, проціджую. У сковороді розтоплюю вершкове масло, обсмажую цибулю 5 хвилин. Додаю борошно, мускатний горіх, сіль та перець
Крок 2
Вливаю молоко, помішуючи, доки не закипить. Кладу лавровий лист, варю на малому вогні 20 хвилин. Дістаю лавровий лист, всипаю 3/4 ст. сиру.
Крок 3
Змішую з капустою, викладаю на лист, змащений маслом. Посипаю рештою сиром з панірувальними сухарями. Запікаю в духовці при 210 градусах 15 хвилин до зарум’янювання
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…