Рецепт “Капустяне пюре з тріскою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 360 ккал, 38 г білків,
13 г жирів, 24 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 качани цвітної капусти
❯ 200 мл вершків
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 цибулина
❯ 500 мл молока
❯ 2 лаврові листи
❯ 4 філе тріски
❯ 300 г шпинату
Покроковий процес приготування капустяного пюре з тріскою
Крок 1
Капусту вимити під холодною проточною водою, розділити на суцвіття, варити до готовності в киплячій підсоленій воді, потім відкинути на друшляк. У чашу блендера помістити капусту, влити вершки та пюрувати. Додати вершкове масло, посолити та поперчити до смаку
Крок 2
Філе тріски ретельно вимити, обсушити паперовим рушником. Шпинат вимити, перебрати та обсушити. Цибулину
очистити та розрізати навпіл.
Крок 3
У каструлі довести до кипіння молоко, додавши цибулину, лавровий листок, трохи солі та перцю. Зменшити вогонь до мінімуму, покласти в молоко рибу та варити під кришкою прибл. 5 хв. Рибу перекласти в інший посуд за допомогою шумівки. Покласти у молоко шпинат, готувати прибл. 1 хв і відкинути на друшляк. Тріску та шпинат розкласти по порційним тарілкам. Подати з пюре з цвітної капусти.