Перейти до вмісту
Головна » Капустяне пюре з тріскою

Капустяне пюре з тріскою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Капустяне пюре з тріскою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 360 ккал, 38 г білків,
    13 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 качани цвітної капусти
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 4 філе тріски
    ❯ 300 г шпинату

    Покроковий процес приготування капустяного пюре з тріскою

    Крок 1

    Капусту вимити під холодною проточною водою, розділити на суцвіття, варити до готовності в киплячій підсоленій воді, потім відкинути на друшляк. У чашу блендера помістити капусту, влити вершки та пюрувати. Додати вершкове масло, посолити та поперчити до смаку

    Крок 2

    Філе тріски ретельно вимити, обсушити паперовим рушником. Шпинат вимити, перебрати та обсушити. Цибулину
    очистити та розрізати навпіл.

    Крок 3

    У каструлі довести до кипіння молоко, додавши цибулину, лавровий листок, трохи солі та перцю. Зменшити вогонь до мінімуму, покласти в молоко рибу та варити під кришкою прибл. 5 хв. Рибу перекласти в інший посуд за допомогою шумівки. Покласти у молоко шпинат, готувати прибл. 1 хв і відкинути на друшляк. Тріску та шпинат розкласти по порційним тарілкам. Подати з пюре з цвітної капусти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Капустяне пюре з тріскою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *