Рецепт “Капустяні конвертики з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 360 ккал, 23 г білків,
9 г жирів, 7 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 середній качан молодої білокачанної капусти
❯ 500 г сиру
❯ 1 яєчний жовток
❯ 2–3 зубчики часнику
❯ 1 ч. л. цукру
❯ сіль
❯ 2 ст. л. вершкового масла
❯ 1 пучок кропу
Крок 1
Качан вимити, розібрати на листя, занурити їх у киплячу підсолену воду та варити 3 хв. Листя сполоснути холодною водою та обсушити. Кріп вимити, обсушити і дрібно порубати.
Крок 2
Часник очистити та подрібнити. Сир протерти через сито, з’єднати з 1 стіл. ложкою розм’якшеного вершкового масла, цукром, рубаним кропом, часником, жовтком, посолити за смаком та ретельно перемішати.
Крок 3
На середину кожного бланшованого листка капусти викласти по 2 столи. ложки сирної начинки. Листя згорнути трикутниками
Крок 4
На сковороді на вершковому маслі, що залишилося, на середньому вогні обсмажувати конвертики з начинкою по 5 хв з кожною сторони
Для того, щоб підвищити поживність страви, а також надати їй нових смакових відтінків, додайте в сирну начинку жменьку рубаних волоських горіхів чи фундука.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…