Рецепт “Капустяні оладки з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 500 г білокачанної капусти
❯ 2 стебла зеленої цибулі
❯ 4 яйця
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 200 г борошна
❯ сіль
❯ рослинна олія для смаження
Для соусу:
❯ 200 мл рослинної олії
❯ 1 жовток
❯ 1/2 ст. л. гірчиці
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ сіль
❯ гострий перець
❯ паприка
Крок 1
Капусту та зелену цибулю промити та обсушити, цибулю дрібно нарізати, капусту тонко нашаткувати та руками обім’яти зі щіпкою солі.
Крок 2
У мисці змішати яйця з 1 ст. л. рослинної олії та соєвим соусом, додати трохи солі та порціями підмішати борошно. Додати капусту і цибулю і добре перемішати.
Крок 3
На сковороді нагріти невелику кількість олії та порційно обсмажити оладки, відсаджуючи за 1 ст. л. капустяного тіста.
Крок 4
Для соусу жовток розтерти з гірчицею та соком лимона і, вливаючи тонким струмком рослинну олію, збити до консистенції сметани. Додати сіль, гострий перець та паприку на смак. Готові оладки подати із соусом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…