«Діаменю» рецепт “Капустяний салат із яблуком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,03 ХО
68 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг білокачанної капусти
– 1-2 моркви
– 1 цибулина
– 1 яблуко
– пучок кропу
– 4 ст. сметани
– 2 ч. л. гірчиці
– 1 ст. бальзамічного оцту
– сіль на смак
Покрокове приготування капустяного салату
Крок 1
Моркву та цибулю мою, чищу. Капусту дрібно шаткую, присолюю і трохи розминаю. Моркву нарізаю тонкою соломкою (можна натерти на великій терці).
Крок 2
Цибулю – півкільцями, яблуко – брусочками. Зелень кропу дрібно шинкую. З’єдную сметану, додаю гірчицю та бальзамічний оцет. Соус солю і добре перемішую
Крок 3
З’єдную всі інгредієнти. Салат заправляю соусом, перемішую. Для більш насиченого смаку залишаю наполягати при кімнатній температурі протягом години
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!