Перейти до вмісту
Головна » Капустяний салат із яблуком

Капустяний салат із яблуком

    Капустяний салат із яблуком

    «Діаменю» рецепт “Капустяний салат із яблуком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,03 ХО
    68 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг білокачанної капусти
    – 1-2 моркви
    – 1 цибулина
    – 1 яблуко
    – пучок кропу
    – 4 ст. сметани
    – 2 ч. л. гірчиці
    – 1 ст. бальзамічного оцту
    – сіль на смак

    Покрокове приготування капустяного салату

    Крок 1

    Моркву та цибулю мою, чищу. Капусту дрібно шаткую, присолюю і трохи розминаю. Моркву нарізаю тонкою соломкою (можна натерти на великій терці).

    Крок 2

    Цибулю – півкільцями, яблуко – брусочками. Зелень кропу дрібно шинкую. З’єдную сметану, додаю гірчицю та бальзамічний оцет. Соус солю і добре перемішую

    Крок 3

    З’єдную всі інгредієнти. Салат заправляю соусом, перемішую. Для більш насиченого смаку залишаю наполягати при кімнатній температурі протягом години

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Капустяний салат із яблуком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *