Рецепт “Каррі роган джош з ягнятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

На 4-6 порцій:
Для соусу та подачі:
❯ 3 цибулини
❯ 2 стручки гострого червоного перцю
❯ 500 г рубаних помідорів без шкірки та насіння
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ по 1 ч. л. насіння фенхелю та куміну
❯ 5 стручків кардамону
❯ 4 бутони гвоздики
❯ 1 ч. л. насіння коріандру
❯ 2 палички кориці
❯ 1 ст. л. меленої кориці
❯ 2 ст. л. меленої паприки
❯ 3 сушених стручка гострого перцю
❯ 3 ст. л. соняшникової олії
❯ сіль
❯ листочки кінзи та м’яти
Для м’яса:
❯ 800 г ягнятини
❯ 3 см кореня імбиру
❯ 6 зубків часнику
❯ 300 г натурального йогурту
❯ 1 ч. л. меленого чорного перцю
❯ 1 ч. л. куркуми

Покроковий процес приготування роган джошу

Крок 1

Часник та імбир очистити, подрібнити в блендері та в мисці перемішати з йогуртом, додати мелений перець та куркуму. Викласти у суміш крупно нарізане м’ясо, накрити та маринувати у прохолодному місці 8-12 годин.

Крок 2

Приготувати соус. Стручки солодкого та гострого перцю вимити, обсушити, видалити насіння. Цибулини очистити. Підготовлені овочі подрібнити у однорідну масу.

Крок 3

Стручки кардамону розкрити. Насіння кардамону, фенхель, коріандр, мелену корицю та гвоздику обсмажувати на сковороді на сильному вогні. 2-3 хв та перекласти у ступку. Додати сушені стручки перцю та потовкти.

Крок 4

На сковороді на олії обсмажувати товчені прянощі з паприкою та перочно-цибульною масою 8-10 хв. Викласти до прянощів рубані помідори, додати корицю, влити 200 мл води та перемішати. Масу посолити, довести до кипіння та варити 5 хв. Готовий соус перекласти на сотейник.

Крок 5

М’ясо вийняти з маринаду, злегка обсушити та викласти в сотейник із соусом. Каррі готувати під кришкою на повільному вогні 1 год. Кришку зняти, вогонь зменшити до мінімуму і готувати ще 30 хв. Перед подачею посипати блюдо листочками кінзи та м’яти. Подати з коржами.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Каррі роган джош з ягнятини. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago